Тихото завръщане на лейди Габриела Уиндзор след смъртта на съпруга й

Първата половина на 2024 г. наистина не беше от най-добрите за кралското семейство. Трима негови членове – крал Чарлз Трети, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и бившата съпруга на принц Андрю Сара Фъргюсън, съобщиха, че са диагностицирани с рак.
Втората братовчедка на Чарлз пък – лейди Габриела Уиндзор, преживя голяма загуба в края на февруари. Тогава съпругът и Томас Кингстън беше открит мъртъв в дома на родителите си, като полицията заключи, че става дума за самоубийство.
Лейди Габриела, която е дъщеря на първия братовчед на Елизабет Втора принц Майкъл Кентски, получи голяма подкрепа от цялото семейство. Тя дори беше поканена на военния парад в чест на крал Чарлз на 15 юни, на който се оказа, че е присъствала.
43-годишната Габриела обаче е наблюдавала Trooping the Colour от вътрешността на Бъкингамския дворец, защото излизането на балкона му е запазено единствено за работещи членове на семейството.
Затова пък няколко дни по-късно лейди Уиндзор отново участва в публично събитие. Тя пристигна на популярните конни надбягвания Royal Ascot в карета заедно със сестрата на краля принцеса Ан и сина на Ан Питър Филипс.
Габриела носеше розова флорална рокля и шапка в същия цвят, какъвто е дрескодът на събитието. Тя е редовна посетителка на Royal Ascot, като миналата година присъства на него в ложата на Чарлз и Камила с вече покойния си съпруг Томас Кингстън, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

47 аса в един мач - рекордът, който Милош Раонич записа на cinch Championships

В края на тази година Милош Раонич ще навърши 34 години и предвид проблемите му с контузии едва ли още дълго ще имаме възможността да го гледаме на корта. В момента канадецът е под номер 186 в ранглистата на ATP и е далеч от най-добрите си години. В момента обаче Раонич […]

Subscribe US Now