Повече от година заедно – на какъв етап е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

Само преди два дни излезе първият тийзър на така очаквания филм с участието на Брад Пит за F1. Освен че вече всички можем да задоволим любопитството си около това, което предстои, първите кадри са били показани и на състезанието на пистата Silverstone във Великобритания от изминалия уикенда. А там актьорът неочаквано е присъствал в компанията на половинката си Инес де Рамон.
Макар че рядко посещават публични събития заедно, двамата са били забелязани да се държат за ръце. Скоро след това пък източник на People е издал повече за това на какъв етап се е развила връзката им вече над година след началото.
По думите му 60-годишният Брад Пит и 34-годишната Инес де Рамон са все така стабилни и щастливи заедно.
“Нещата са прекрасни, откакто заживяха заедно. Това е по-скоро сериозна връзка, отколкото просто да се срещат”, допълва информаторът.
Той издава също, че актьорът “обича толкова много неща в нея” и освен че се забавлява, докато снима филма за F1, обича да прекарва времето си в Европа, където приятелката му го придружава за работните му ангажименти.
Брад Пит и собственичката на фирма за бижута бяха забелязани за първи път заедно в Лос Анджелис през ноември 2022 г. Малко след това стана ясно, че се срещат от няколко месеца.
През февруари пък последва голяма крачка във връзката им, след като се заговори, че Инес де Рамон вече се е преместила в дома на актьора.
Според запознати “тя е по-щастлива от всякога”, а Брад Пит е толкова влюбен в нея, че не може да сдържи усмивката си “всеки път, когато е около нея”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новак Джокович отново смълча недоброжелателите си на Wimbledon

Всеки би се запитал дали Новак Джокович е наистина човек, или по-скоро някаква машина. Само преди няколко седмици той претърпя операция на коляното, а вчера успя да се класира за четвъртфиналите на Wimbledon. Все пак сърбинът носи специална наколенка на левия си крак и казва, че не изпитва болка, но […]

Subscribe US Now