Съвършеният празник на семейство Бекъм

Семейство Бекъм безспорно са една от най-любимите и следвани светски фамилии в социалните медии. А членовете му са напълно наясно с това, защото се стараят да задоволят обществения интерес към живота си.
Виктория Бекъм направи няколко различни публикации от посрещането на новата година, в която ни разкри различни моменти от последните дни на 2023 г. В първата виждаме Виктория и Дейвид в компанията на родителите на дизайнерката Джаки и Антъни Адамс.
Четиримата вечерят в изискан ресторант, като Виктория за пореден път изглежда зашеметяващо в рокля от собствената си колекция в кралско синьо. Следващата й снимка е от посрещането на новата година в компанията на децата от семейството.
“Честита нова година! Желая ви всичките ви мечта да се сбъдват”, пише тя и отбелязва в публикацията си съпруга си Дейвид, както и децата си Ромео, Круз и Харпър. Единствено Бруклин Бекъм не присъства.
Следва обаче и снимка с Бруклин, която явно е правена по-рано и не е от новогодишната нощ. На нея Дейвид и Виктория са прегърнали сина си в домашна обстановка. Явно отношенията в голямото семейство Бекъм са толкова съвършени, колкото и външния му вид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Грешката, която Хари и Меган са решени да поправят

2023 определено беше трудна година за принц Хари и Меган Маркъл. Двамата осъзнаха, че грандиозните им планове за успех след Мегзит явно са били преувеличени и далеч от действителността, в която без подкрепата на кралския двор почти нищо не върви по план. След няколкото провала, които претърпяха, както и бурните […]

Subscribe US Now