Новак Джокович отново смълча недоброжелателите си на Wimbledon

Всеки би се запитал дали Новак Джокович е наистина човек, или по-скоро някаква машина. Само преди няколко седмици той претърпя операция на коляното, а вчера успя да се класира за четвъртфиналите на Wimbledon.
Все пак сърбинът носи специална наколенка на левия си крак и казва, че не изпитва болка, но движенията му не са както преди. Е, тези проблеми не му попречиха да не даде нито сет на Холгер Руне в мача помежду им.
В интервюто след двубоя Новак Джокович в типичния си стил реши да се заяде с публиката. Или поне с онази част, която го освиркваше по време на мача.
“На всички фенове, които показаха уважение и останаха тук тази вечер, много благодаря от дъното на сърцето си, оценявам го. И към всички онези хора, които са избрали да не уважават играчите – в този случай мен: “Лека нощ”, бяха думите на Джокович.
В този момент интервюиращият се опита да замаже положението, предполагайки, че феновете по трибуните на Wimbledon са окуражавали Руне, а не са освирквали сърбина. Новак Джокович обаче даде да се разбере, че последните 20 години се е нагледал на много неща и знае отлично всички трикове на публиката.
Ето защо не приема да не бъде уважаван. “Играл съм в много по-враждебна среда, повярвайте ми. Не можете да ме трогнете”, завърши сръбският тенисист, пише Tennis Majors.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Индийската сватба, на която Джъстин Бийбър е бил специален гост

Преди няколко месеца разбрахме, че синът на най-богатия човек в Азия – Мукеш Амбани, Анант ще се жени и типично по индийски целият свят трябваше да разбере. На първото предсватбено тържество присъстваха редица известни личности като Бил Гейтс и Марк Зукърбърг, а лично Риана се качи на сцената, за да изпълни някои от […]

Subscribe US Now