Индийската сватба, на която Джъстин Бийбър е бил специален гост

Преди няколко месеца разбрахме, че синът на най-богатия човек в Азия – Мукеш Амбани, Анант ще се жени и типично по индийски целият свят трябваше да разбере.
На първото предсватбено тържество присъстваха редица известни личности като Бил Гейтс и Марк Зукърбърг, а лично Риана се качи на сцената, за да изпълни някои от големите си хитове.
Малко по-късно се е състояло второ, но този път на круизен кораб в Италия. Там според Vanity Fair участие са взели Давид Гета, The Backstreet Boys, Кейти Пери, Андреа Бочели и Pitbull.
Е, предсватбените тържества на Анант Амбани и Радхика Мърчант не са свършили, защото тези дни се е състояло още едно. Младоженците са събрали в Мумбай приятели и роднини, за да отпразнуват голямото събитие, а специален гост е бил Джъстин Бийбър.
Самият изпълнител използва профила си в Instagram, за да сподели няколко поста от събитието. От споделените от Бийбър видеа прави впечатление, че гостите са се забавлявали много, а самият той е залагал повече на това да ги оставя те да пеят.
Към момента не ясно колко са стрували трите партита, но според BBC Риана е получила 7 милиона долара за участието си, а Джъстин Бийбър 10 милиона долара. Но каквато и да е крайната сметка, едва ли тя представлява проблем за Мукеш Амбани, чието състояние се оценява от Forbes на 124 милиарда долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко струва поддръжката на Koru - суперяхтата на Джеф Безос

Джеф Безос разбуни духовете, когато преди няколко години стана ясно, че ще инвестира милиони в построяването на уникална яхта за неговите нужди. Е, суперяхтата Koru, създадена от нидерландската компания Oceanco, е факт и Безос вече я използва активно от още миналата година. И няма как да е другояче при положение, че […]

Subscribe US Now