Инфлуенсъри или нещо друго?! Как си вадят парите семейство Джаферович?

Джаферович си се превърна в истинска марка в последните години. Ваня и Евгения са едни от любимите лица на повечето родни брандове и сме ги виждали да рекламират какво ли не. 

Но семейството (за разлика от други инфлуенсъри) не си губи времето и не разчита само на спонсорирани публикации. Двамата са създали бизнеси, от които също печелят. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic)

Миналите две години бяха тежки за заведенията, но това не попречи на фамилия Джаферович да отворят бар в центъра на София. Явно това е било дълго обмислян проект, тъй като по всичко личи, че той е успешен.
Ваня Джаферович е съсобственик на модерни фитнес зали в сърцето на София. И тук можем да кажем, че става въпрос за добре измислени проекти, тъй като тези фитнеси не са класически, а предлагат иновативни групови тренировки. Нещо, което съдейки по интереса към тях, върви доста, пише vbox7.com. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Сравнително наскоро Евгения Джаферович, която е и гримьор по професия, стартира свое собствено бизнес начинание. Тя предлага четки за грим, а съдейки по отзивите на други инфлуенсърки, си струват доста.
Ваня е съсобственик на фитнесите, а Евгения – на вървежно студио за красота. Локацията му е супер, а цените – не твърде високи./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дани Милев се готви за тежка битка в съда, подаде жалба срещу....

Музикантът Дани Милев влиза в съда да се бори срещу скандален импресарио, от когото пропищяха половината естрадни легенди. Милев е пуснал сигнал в прокуратурата и се готви за тежка битка.  Жалбата е за това, че продуциращият концерти и албуми Владислав Славов е издал в диск песен на легендарния музикант от Костинброд. […]