С тази СНИМКА Глория и Ивана окончателно избиха рибата!

Глория и Ивана в един кадър! Вероятно за мнозина от дългогодишните фенове на поп фолка това е немислимо, предвид напрежението, което винаги се е долавяло помежду им през годините.

Едната е определяна като Примата на родния поп фолк – Глория, а Ивана винаги е наричана Певица на народа. Този път обаче, двете нищо не делят или поне така изглежда на пръв поглед. Изпълнителките се засякоха случайно в роден морски курорт и побързаха да запечатат момента.
Глория заряза младока, показа нов красавец СНИМКА
“Край морето на вечеря с прекрасната колежка Ивана! Толкова много спомени и забавни истории имаме през годините!”, пък написа след това Глория в социалните мрежи.

Изглежда, че каквото се е случвало между двете, е останалото в историята, а към днешна дата те нямат нико против да си побъбрят сладко на вечеря. Нещо повече – феновете така се екзалтираха, че предложиха дори двете да направят съвместен хит. И за всеобща изненада – Глория отвърна, че благодарят от сърце и в скоро време ще помислят по въпроса за някое “готино парче”.
Ивана си развърза езика и попиля колежките си 
Припомняме, че на 28 юни 2024 г. Глория прави голям концерт в зала 1 на НДК по повод 30-тата си година на сцената./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо актриса съди църквата, в която членува Том Круз

Сциентоложката църква е хем мистериозна, хем достатъчно популярна. Мистериозна е, защото за нея не се знае много, а популярна – най-вече заради факта, че Том Круз и други световни звезди са част от нея. Актрисата Леа Ремини също бе част от нея – тя се присъединява през 1979 г., но […]

Subscribe US Now