Когато Камила срещне Олена Зеленска

Откакто крал Чарлз отложи официалните си ангажименти заради лечението на онкологично заболяване, съпругата му кралица Камила е по-активна от всякога в своята роля. Тя взе участие в редица срещи в последните седмици и замени достойно монарха. А една визита от тази седмица е по-специална от останалите.
Дни след втората годишнина от избухването на войната в Украйна, съпругата на украинския президент Володимир Зеленски се срещна с кралица Камила в официалната резиденция Кларънс Хаус. Двете дами се поздравиха топло, позираха за снимка и си поговориха в продължение на 30 минути на различни външнополитически теми.
Членовете на британското кралско семейство неведнъж са изразявали своята безрезервна подкрепа за Украйна по време на военния конфликт и срещата между двете дами бе поредното затвърждаване на тази позиция. А след срещата с кралица Камила Олена Зеленска изрази своето щастие, че е успяла да благодари лично на съпругата на крал Чарлз за оказваната подкрепа.
“Ценностите ни са общи – живот, свобода, демокрация. Благодаря ви, че ги защитихме заедно днес”, написа още Първата дама на Украйна. Тя бе сред специалните гости и на коронацията на крал Чарлз през май миналата година, а точно преди година крал Чарлз посрещна Володимир Зеленски. Двете дами пък се срещнаха за последно през 2022 г., когато дискутираха насилието над жените, припомня Town&Country.
Срещата на кралица Камила с Олена Зеленска се състоя броени часове, след като съпругата на монарха бе домакин на бляскав прием в Бъкингамския дворец. И на двете събития нейният съпруг не присъства, но въпреки това тя се справи повече от прекрасно. И вероятно отсъствието на крал Чарлз ще се превърне в нейната възможност да блесне със собствена светлина и да спечели още симпатии.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Анджелина Джоли до Ким Кардашиян - най-големите лъжи, изричани от знаменитостите

Всички лъжем и това ни прави хора. Разбира се, и знаменитостите не са изключение. Някои от лъжите им обаче имат много по-голям ефект, защото очевидно достигат (и често засягат) много повече хора. И докато лъжата за временни филъри за устни може да не е голяма работа, лъжата за употреба на наркотици, […]

Subscribe US Now