Ето го луксозния софийски апартамент на Емрах с топ гледка ВИДЕО

Пиленцата от Монако са свили тясно гнезденце в Кан, но други живеят в истински лукс. Е, може да не ви е по вкуса, но в апартамента на Емрах определено има топ лукс.

Певецът показа част от апартамента си в Instagram и с просто око се вижда, че холът е доста широк, а гледката от терасата също не е никак лоша.

Пиленцата Боби и Нина биха завидели на този столичен лукс. Междувременно пиленцата, както споменахме по-горе, делят една малка стаичка с бокс и още по-тясна баня. Щом могат с ръка да отворят вратата на банята, седейки на тоалетната чиния, значи никакъв топ лукс не познават! Кое не е така?
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Emrah (@emrastr)

Емрах обаче няма такива проблеми, защото той е истински топ гъзар, кара мощен звяр, има хитове и върти мацките на малкия си пръст. На фотото тук се виждат детайли и от ретро кухнята в апартамента на Емрах, в която надали много готви, но би трябвало да умее да завърти поне едно ризото или паста, за да впечатли мацките си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Златка нанесе жесток удар на Благой! Той не е на себе си от гняв СНИМКА

Златка Райкова отново успя да ухапе бившия си Благой Георгиев, като този път му нанесе жесток удар, използвайки общия им син.  Златка и Карен са на почивка в Златни пясъци заедно със сина на плеймейтката от Благой Георгиев, който носи неговото име. Благо-младши се забавлява на воля в огромния басейн […]