Личната снимка на Андре Агаси

Едва ли е лесно да имаш стабилна и дългогодишна връзка, ако си в света на професионалния спорт, където ангажиментите и пътуванията отнемат голяма част от времето ти. Но може би е по-лесно, ако партньорът ти също е спортист.
Като доказателство на горното изглеждат Андре Агаси и Щефи Граф. Тенисистите са семейство от 22 години и по нищо не изглежда, че нещата между двамата не вървят. Напротив – 53-годишният бивш шампион редовно споделя лични снимки.
На една от последните го виждаме редом със съпругата му – 54-годишната немска тенисистка, станала една от легендите в този спорт. Двамата са в спортно облекло и очевидно се наслаждават на компанията си.
В последните години Агаси и Граф са се отдали на новия си любим спорт пикълбол. През отминалия уикенд двамата дори са играли мач с други тенис легенди – Мария Шарапова и Джон Макенроу.
На въпрос каква е тайната на дългогодишния му брак с Щефи Граф, Андре Агаси отвръща: “Най-важното е да познаваш себе си. Няма как да си във връзка и да очакваш другия да запълни празнините ти, това е като битка на няколко фронта”, цитират го от Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Той е млад и секси - мъжът, с когото Тина Кунаки замени Венсан Касел

В края на септемрви 2023 г. стана ясно, че Венсан Касел окончателно е приключил с втората си съпруга Тина Кунаки и вече е в прегръдките на друга дама. Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел. В подкрепа на твърденията за предполагаемия им флирт, дойдоха поредица от сторита, […]

Subscribe US Now