Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, а няколко секунди по-късно… ВИДЕО

Моделът Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, за което вселената й отмъсти.

Инфлуенсърката сподели на стори в Instagram радостната новина, а именно, че е поканена да гостува на филмовия фестивал във Венеция, който тази година ще се проведе за 80-и път.
„Вчера се даде стартът на филмовия фестивал във Венеция, който се провежда за 80-и път и Александра Богданска от България е тук. Довечера ще има червен килим. Ще мина наравно с всички актьори, известни личности и продуценти.“, похвали се самата тя на феновете си.
Бившата на Дани Петканов обаче е пазила в тайна вълнуващата новина повече от месец. В сторито си тя споделя още, че с такова нетърпение е очаквала събитието, че всеки ден е отброявала дните.
 

Часове преди дългоочаквания момент обаче пъпка цъфва на лицето на красавицата. „Тъкмо записах предното стори и ми излезе пъпка. Как е възможно за 30 секунди да ми излезе пъпка. Сигурна съм хора, че това е, защото се похвалих. Ето, похвалих се къде съм и какво ще правя и ми излезе пъпка веднага.“, жалва се Богданска в сторито си.
На видеото се вижда още как брюнетката направо изпада в истерия заради червената точица на лицето й.
„Майка ми едно време ми казваше: „Недей да казваш за нещо преди да се е случило, за да не разпръскваш енергията, за да може вселената да ти изпраща по правилния начин нещата!“ Ето, аз пак не слушах.“, разказва Алекс.
Инфлуенсърката обаче успя да погледне ситуацията от положителната й страна. „Нищо поне единственото хубаво нещо е, че на червения килим със сигурност ще бъда единствената такава.“, заключи тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Актрисата Илияна Лазарова: Изпаднах в депресивни състояния и паник атаки БЛИЦ TV

След кратко лятно прекъсване светският подкаст “Не съм такъв човек” с водещ Красимир Красимиров се завръща. Вторият сезон започва с уникалното гостуване на актрисата Илияна Лазарова, която познаваме добре от сериалите “Пътят на честта”, “София вкъщи”, “Връзки”, “Стъклен дом”, “Седем часа разлика” и т.н.  Красивата актриса е до болка откровена […]

Subscribe US Now