Футболистът, който не разполага с нищо на свое име

В днешно време световноизвестните футболисти стават милионери доста бързо, защото в опита си да ги привлекат и задържат грандовете им предлагат наистина много пари.
Нещо, което може да се окаже проблем за тях, ако се стигне до развод. Преди месец стана ясно, че съпругата на Ашраф Хакими – Хиба Абук, е подала молба за развод след обвиненията в изнасилването срещу футболиста на ПСЖ.
По-късно стана ясно, че двамата са решили да приключат брака си преди Хакими да бъде обвинен. Но от Marca разбираме, че Абук е поискала половината от състоянието на бившия си съпруг. Останала е обаче неприятно изненадана от факта, че той всъщност не притежава нищо.
Оказва се, че всички пари и имущество на футболиста всъщност са на името на неговата майка – Саида Мох. Месечната заплата, която Хамики получава от ПСЖ е около 1 милион евро, като твърденията са, че цялото му състояние се равнява на 70 милиона.
От Arab News твърдят, че 80% от месечната заплата на футболиста се превежда директно в сметка на майка му. А на негово име не е записано нищо – нито недвижими имоти, нито коли, нито бижута.
Любовта между Хакими и Абук започва през 2018 г. когато футболистът е едва на 19 години, а актрисата на 31.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Григор Димитров и историята около един откраднат часовник

В момента Григор Димитров е в Испания за тенис турнир в Барселона. Първият съперник на българина ще бъде световният номер 120 – еквадореца Емилио Гомес. От испанските медии научихме, че през уикенда Григор Димитров е ограбен посред бял ден, като крадци са отмъкнали часовника му на стойност 70 хиляди евро. Според La Vanguardia родният спортист е нападнат от […]

Subscribe US Now