По-хубаво и от златен олимпийски медал – голямата новина на Мадлен Радуканова

През последните 15 години художествената гимнастика ни е дала много повече поводи за гордост, от който и да е друг спорт. А успехите в различните състезания на момичетата от националния отбор са ни изправяли на крака не един и два пъти.
Може би най-запомнящият се бе, когато през 2020 г. Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова спечелиха първия в историята на българската художествена гимнастика златен медал от Олимпийски игри.
И макар диамантените момичета, както ги наричат, да записаха имената си в историята на българската художествена гимнастика със златни букви, през 2021 г. дойде краят на професионалната им състезателна кариера. В личен план обаче в живота им тепърва предстои да се случват нови и вълнуващи неща. 
Типичен пример за това е Мадлен Радуканова, която в края на юли се похвали, че тя и половинката ѝ Божидар Темелков са в очакване на първата си рожба заедно. В началото на 2024 г. пък вече са станали родители на момиченце. 
Това научаваме от гордата майка, която не пропусна да сподели радостната вест в социалните мрежи със своите последователи. Под снимка на три ръчички – на мама, татко и малката им принцеса, тя написа: “Карин. 03.01.2024 г.”, с което ни разкрива как се казва дъщеря ѝ и кога е родена.  
За няколко часа снимката събра хиляди харесвания и десетки коментари от близки и фенове на гимнастичката, които ѝ пожелаха Карин да расте здрава, силна и успешна – също като майка си. Прекрасен старт на 2024 г. бихме казали ние.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирина Шейк в 21 факта

Днес, 6 януари, рожден ден празнува руският модел Ирина Шейк. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now