Защо Том Круз е обиден на Дейвид Бекъм

Футболната кариера на Дейвид Бекъм бе впечатляваща, а същото можем да кажем и за бизнес начинанията на футболиста, които поне към момента се развиват повече от добре.
По време на активната си кариера англичанинът игра в страни като Испания, Франция и Италия, но също така имаше и престои в САЩ. Именно на него той дължи правото да създаде Интер Маями, който преди няколко месеца успя да привлече Лео Меси.
В годините, в които Дейвид Бекъм и семейството му бяха в Лос Анджелис, където той играеше, успя да създаде доста приятелства, а някои от тях поддържа и до днес. Но и това с Том Круз.
Според източници на Inquirer, семейство Бекъм и холивудксият актьор са били големи приятели преди години, но в момента не поддържат никакви отношения. Причината според тези източници е, че Круз е обиден на Дейвид и Виктория, защото са отхвърлили по груб начин предложението му да станат част от сциентоложката църква.
Освен това се твърди, че Том Круз е организирал голямо парти с някои от най-известните лица и имена, които са част от сциентоложката църква, а семейство Бекъм просто са игнорирали поканата му, пише Marca. Наскоро пък Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са направили опит да се свържат отново с актьора, но той не е пожелал.
Разбира се, няма как да знаем дали всички тези твърдения за отношенията им са верни, защото нито една от страните досега не е правила публични изказвания по темата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Един от най-популярните музиканти идва за първи път в България

Със своите седем издадени до момента албума за последните десет години, Ед Шийрън се превърна в един от най-успешните британски музиканти. И въпреки че в последно време преживя доста трудности в личен план със загубата на едни от най-близките си приятели и диагностицирането с рак на съпругата си, той не […]

Subscribe US Now