Емрах Стораро пак лети с бясна скорост в скъп автомобил и даже се хвали ВИДЕО

Скъпи автомобили, бясна скорост, популярни личности – звучи ли ви познато? Има откъде. Все по-често изникват примери, отговарящи на това описание в публичното пространство. А специално при Емрах Стораро това хич не е нещо ново.

Малкият син на попфолк легендата Тони Стораро за кой ли път демонстрира безразсъдство и нагло погазване на законите. И не само това, но и явно счита постъпката си за пример, защото се хвали в социалните мрежи с нея. В Тик-Ток профила на изпълнителя могат да бъдат видени серия от видеа, на които се вижда как той фучи с бясна скорост, само че за изненада на мнозина този път шофьорът не е Емрах, а негов приятел. 
Това, че сега не Емрах, а друг е зад волана, съвсем не омаловажава и неговата роля в автомобила. Даже напротив! Освен това от кадрите се вижда, че опасните ситуации се разиграват на околовръстен път, където през цялото време зад автомобилите се движат и други возила, които очевидно поддържат подобна скорост. Напълно е възможно да става дума за организирана от младежите гонка.

По всичко си личи, че младият изпълнител не само обича високите скорости, но и обича да се хвали с тях. Явно му доставя удоволствие всички да станат свидетели на опасното шофиране или е възприел себе си като пилот на рали писта.
Това не е първата такава изцепка на Емрах, а дори можем да кажем, че е поредните такива видеа, качени в социалните мрежи на изпълнителя.  За разнообразие, последният път певецът се похвали не с висока скорост, а с марихуана. И след всичко това се питаме докога? Докога някой, без значение от това колко е известен или чий наследник е може да се хвали публично с грубо показване на закона. И трябва ли да има жертва, за да предизвика обществено внимание и реакция от страна на полицията. И защо изобщо такъв тип поведение би събирало лайкове?

И можем да се надяваме, че няма да получим отговори на тези въпроси, когато вече е твърде късно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Румър Уилис - бременна и секси

Семейството на Брус Уилис със сигурност преживява трудни моменти след диагнозата му и прогресивно влошаващото му се състояние. Все пак както настоящата му съпруга Ема и дъщерите й, така и Деми Мур с нейните момичета имат повод за радост. Най-голямото дете на актьора – 34-годишната Румър Уилис е бременна и […]

Subscribe US Now