Софи Маринова разкри голяма тайна: Вярвам в прераждането, а Ванга си говореше със…

“Няма да говоря за сватбата на сина си! Още съм в траур за баща ми, сигурно поне година ще трае, не знам. Но той е винаги в сърцето ми.” Това заяви фолкпевицата Софи Маринова, която вече повече от месец живее при майка си, “за да не е сама”.

Бащата на певицата – Марин Тутов, си отиде от този свят на 9 септември и оттогава Маринова всеки ден мисли за татко си, а когато може, и му пали свещичка за душата.
Софи Маринова показа мистериозния си партньор СНИМКИ
“40 дни плаках, мислих, разглеждахме снимки с родата, знам, че няма да го върнем, но ми е хубаво да си мисля за него. Аз много приличам на него и двамата се разбирахме прекрасно”, признава Софка.

Според нея повечето момичета приличат на бащите си, а тя като него пеела, смехът й бил като на него и имала странно чувство за хумор, точно като неговото. Изпълнителката не говори за баща си в минало време, защото смята, че той е тук, около нея, макар че не го вижда.
Софи Маринова потвърди новината на БЛИЦ: Сватба няма да има
“Вярвам в прераждането. Всички знаем баба Ванга и как си говореше с мъртвите. Аз съм единственото момиче на татко, много се гордееше с мен, бях му любимка, а към братята ми беше по-строг”, казва Маринова.

Както вече стана ясно и по-рано, сватбата на сина й Лоренцо се проваля, поне засега, и той няма да се ожени за любимата си Мария, за която е сгоден. Дали изобщо ще станат семейство един ден, само времето ще покаже.
Софи Маринова: Не се връзвайте, че раздавам пари
“Много е й тъжно и тежко. Двамата имаха брак, който продължи 57 години, а той си отиде на 77 г. За да не е сама майка ми, ще съм постоянно с нея. Ще си живучкаме, както обичам да казвам. Мисля да я водя с мен от време на време да я разсейвам, да не мисли за татко”, споделя певицата.

Колкото до бившия си мъж Гринго, Софка е категорична – не знае дали той е в България или не, както и дали е пребивавал в германски затвор, както се тиражираше навсякъде. Едно обаче е сигурно: “Нямам представа аз, гледам в други посоки”, пише “Хотарена”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дори и в студеното време Камила Кабейо ще намери начин да бъде провокативно разголена и секси

Времето значително захладня и, няма как, налага се да слагаме повечко дрехи върху себе си. Това прави дори и Камила Кабейо, която сме свикнали преобладаващо да виждаме в оскъдно облекло. Или дори без. И все пак, колкото и дрехи да трябва да облече, Камила ще намери начин да бъде атрактивна […]

Subscribe US Now