Къде е Бритни

Едва преди броени дни Бритни разочарова феноветe като изтри профила си в Instagram. А тъкмо бе започнала да качва снимки от пищната си сватбена церемония. И преди обаче се е случвало певицата да липсва от социалните мрежи, но никога не и за дълго.
Този път Бритни отново не издържа много и още в сряда се завърна в Instagram.
От последните ѝ постове разбираме какво ново се случва в живота ѝ след сватбата. Певицата и съпругът ѝ Сам Асгари вероятно са изненадали мнозина, защото все още не са заминали на меден месец.
Бритни обаче сподели, че има с какво да се похвалят.
“Оженихме се и се преместихме в нов дом горе-долу по едно и също време”, пише тя в описание към снимките, които е качила в профила си.
От тях личи, че вече се е отдала на летни забавления край басейна. На първите два кадъра я виждаме да позира в цветен бански. А пък в краткото видео, което е снимала, показва, че се наслаждава на безгрижните моменти заедно със Сам и кучетата, за които се грижат.
Е, при положение, че най-вероятно двойката още се вълнува покрай преместването в новата къща, предполагаме, че меденият месец може и да почака малко.
Но пък се надяваме Бритни скоро да ни зарадва и със снимки от някой екзотичен плаж например.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венета от "Ергенът" си докара страшна беля от немърливост СНИМКИ

Венета от “Ергенът” пак предизвика иронични коментари по свой адрес, този път заради… самата себе си. Както се казва в такива случаи – кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи. За куриозната ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. И без […]