Венета от “Ергенът” си докара страшна беля от немърливост СНИМКИ

Венета от “Ергенът” пак предизвика иронични коментари по свой адрес, този път заради… самата себе си. Както се казва в такива случаи – кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

За куриозната ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. И без притеснение от евентуалните реакции добави, че си е направила “страшна беля”. 
Неузнаваема: Венета от “Ергенът” лъсна полугола в “София ден и нощ” ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Венета Костова (@veneta_milen_kostova)

“Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си”, споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от нейната грешка. Но какво точно е станало? Ще се изненадате, но причината е свързана с… изкуствен тен.
Венета от “Ергенът” призна пред БЛИЦ, че родителите й са я изоставили! Живяла в мизерия и глад
Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на приятелка да си… бие инжекции за целта. Колкото и безумно да ви звучи, точно това е направила! Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с… петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен!

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Венета Костова (@veneta_milen_kostova)

Тъй като преди време Венета обяви, че спира с алкохола и вредната храна, и смята да се подложи на детокс, за който се доверила на реновирана клиника, където щяла да си прави серия от процедури, за да си “оправи” организма. Е да, обаче сега това й е невъзможно заради поставените инжекции, а лекарите се учудили много на немърливостта на блондинката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Съжалява ли за смяната на пола си Елиът Пейдж

Елиът Пейдж вече е трансджендър мъж повече от две години, а преди няколко месеца сподели снимка, на която показва как изглежда без риза след операцията на гърдите си. Тогава актьорът определи хирургичната намеса като едновременно “променяща живота” и “животоспасяваща”, а сега споделя повече за това как се чувства в кожата […]

Subscribe US Now