Гала се пусна пак гола от екзотичната си ваканция СНИМКА 18+

Тв водещата Гала е вече в едномесечен отпуск и по традиция избяга на екзотично място. Но то път не е сама с любимия си Стефан, а компания им прави неговата дъщеря от първия брак. 

Водещата на “На кафе” пусна горещи снимки от тюркоазената вода, които веднага напомнят за голите й кадри от Малдивите отпреди няколко години. 
Този път Гала се е съобразила, вероятно заради доведената си дъщеря, и се показва по бански. На нейното стори я виждаме да излиза от водата с шнорхел, очила и плавници, след като е била на оглед за морски обитатели. 

Блондинката не издава точното си местонахождение, но е някоя от популярните дестинации с хубави плажове – Сейшели, Занзибар или отново е предпочела да почива на Малдивите. 
Тя и Стефан са в компанията на щерката на мъжа до водещата Никол, с която Гала е в прекрасни отношения.Никол е единствената щерка на Стефан от брака му с Росица, с която дълго време бяха в обтегнати отношения, но днес двамата се разбират добре в името на общото им дете. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изневерила ли е на годеника си Сидни Суийни

След драматичната ѝ роля в “Еуфория”, сме повече от готови да видим Сидни Суийни в по-различно амплоа в романтичната комедия Anyone But You, която ще тръгне по кината през декември. Засега за филма знаем, че историята му се върти около двама души, които първоначално едва се понасят, а снимките са […]

Subscribe US Now