Румър Уилис – бременна и секси

Семейството на Брус Уилис със сигурност преживява трудни моменти след диагнозата му и прогресивно влошаващото му се състояние. Все пак както настоящата му съпруга Ема и дъщерите й, така и Деми Мур с нейните момичета имат повод за радост.
Най-голямото дете на актьора – 34-годишната Румър Уилис е бременна и цялата фамилия празнува този факт. Те се събраха за традиционното бебешко парти. Събитието се състоя в Лос Анджелис през уикенда и беше организирано от Деми Мур и сестрите на Румър – 31-годишната Скаут и 29-годишната Талула.
Румър и половинката й Дерек Ричард Томас изпълниха няколко песни заедно, като дъщерята на Брус Уилис демонстрира заоблените си форми в прилепнала дълга бяла рокля. След това бъдещата майка се снима с всичките си близки и роднини.
Сред тях, разбира се, беше и настоящата съпруга на баща й Ема Хеминг, и двете им дъщери – десетгодишната Мейбъл и осемгодишната Ивлин. Самият актьор от “Умирай трудно” не присъстваше на партито в чест на първото си внуче, отбелязват People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диана Димитрова има още какво да каже на Юлиан Вергов

Отношенията между Диана Димитрова и Юлиан Вергов стават все по-обтегнати. Преди броени часове актьорът сподели за първи път официалната си позиция, във връзка с обвиненията на актрисата, че е била жертва на насилие. В писмо, изпратено до медиите, той надълго и нашироко представя своята версия на историята и начина, по […]