Колко си приличат Марго Роби и майка ѝ

Холивудските премиери винаги са много бляскави и на тях присъстват освен актьорите, които влизат в главните роли, и други известни личности.
Но понякога семействата (или поне част от тях) също решават да подкрепят близките си в този важен и бляскав за тях ден. Преди няколко дни в Лос Анджелис се състоя официалната премиера на “Вавилон”, в който главни действащи лица са Марго Роби и Брад Пит.
Роби, разбира се, отново открадна всички погледи с избора си на рокля, която перфектно подчертаваше сексапила ѝ. Но в случая не роклята и секси визията на актрисата се оказаха толкова интересни.
Оказа се, че Марго Роби е решила да присъства на премиерата на филма заедно със своята майка Сари Кеслър. И след снимките, за които двете позираха, е трудно човек да не говори за тях.
Приликата между двете и стилното им излъчване просто няма как да останат незабелязани. Според Glamour, Роби и Кеслър са доста близки, а майката на актрисата работи като физиотерапевт.
65-годишната Сари е останала самотна майка, когато бащата на Роби е решил да я напусне и това е засилило връзката с децата ѝ. Пред Vogue Австралия актрисата дори бе разкрила, че когато е започнала да изкарва по-сериозни пари от ролите си, е връщала част от заемите, които е взимала от майка си през годините.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво знаем за новата жена в живота на Брад Пит

Един от най-големите холивудски секссимволи Брад Пит продължава да подхранва слуховете, че има връзка с Инес де Рамон. И как иначе, след като отпразнува 59-ия си рожден ден с нея. Двамата бяха снимани заедно в Холивуд, Калифорния, а от кадрите се вижда, че разговарят и очевидно им е приятно да […]