Милионите, които Джони Деп спечели за часове

За разлика от Амбър Хърт, нещата за Джони Деп се развиват все по-добре. След като спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга изглежда, че животът му става все по-вълнуващ и цветен. Цветно е и най-новото събитие около него.
Само за часове актьорът от “Карибски пирати” успя да продаде колекцията си от 780 картини. Платната вече имат нови собственици, а авторът им се сдоби със сумата от три милиона британски паунда (3.6 милиона долара), пише Skynews.
Колекцията от картините на Деп носи името Friends and Heroes (“Приятели и герои”) и включва поп-арт портрети на известни личности. И то не кои да е, а такива, вдъхновили актьора с качества, таланти и характер. Сред изрисуваните са Ал Пачино, Кийт Ричардс, Боб Дилън и Елизабет Тейлър.
В четвъртък, 28 юли, актьорът се похвали в Instagram, че продава произведенията си чрез галерия Castle Fine Art, чието седалище е в Бирмингам, Англия. 
“Винаги съм използвал изкуството, за да изразя чувствата си и да разсъждавам върху най-важните за мен неща като семейство, приятели и хора, на които се възхищавам”, споделя Деп.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мадона ходатайства нейна любимка да победи в новия сезон на „Гласът на България“

Разкрепостената лесбийка Лиана Джордж е сред сигурните финалистки в новия сезон на музикалното риалити “Гласът на България”, което се завръща през септември по bTV, научи ексклузивно “БЛИЦ”. Гей иконата, която се опълчи на полицията в Турция по време на миналогодишния прайд, е получила подкрепа не от кого да е, а […]