Гафът, който Логан Пол направи

Боксовата кариера на Логан Пол се оказа доста спорна и със сигурност по-неуспешна от тази на брат му Джейк. Това обаче не означава, че не може да се пробва в кеча.
Направи го още през миналата година, като спокойно можем да кажем, че това поприще повече му приляга, а и феновете се забавляват на мачовете, в които има участие.
Показателно за успеха на Пол в WWE е и фактът, че Световната федерация по кеч реши да поднови договора му. И докато параметрите по него не са ни известни, Логан Пол успя да привлече вниманието към себе си с един гаф.
В профила си в Instagram той публикува снимка, на която се вижда, че е с Трите Хикса и държи в ръцете си папка, в която пък е и самият договор. Като Пол е облечен в жълто яке, а на масата пред тях има жълта бутилка на хидратираща му напитка Prime.
Наблюдателни фенове обаче са забелязали, че това е абсолютно същата снимка, с която на 30 юни 2022 г. Логан Пол обяви, че подписва с WWE. С голямата разлика, че на оригиналната снимка присъства и Стефани Макмеън, която по онова време беше в управата на федерацията.
Сега вече дъщерята на Винс Макмеън не е там след като напусна поста си покрай разследванията на баща ѝ. Не е ясно защо Логан Пол е решил да я премахне от снимката и да смени цветовете на якето си и напитката, но тези му действия станаха повод за подигравки в социалните мрежи, пише PopCulture.com.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жените в "Сървайвър" треперят от ужас заради ММА боеца Жоро

Страх тресе жените в “Сървайвър”, а ужасът им се нарича Жоро Валентинов. ММА боецът плаши участничките както с външния си вид, така и с първичните си реакции. “Всеки ден виждаме как този човек пали от нищото. Когато се изнерви, става като фурия. Лично мен ме е страх да съм около […]