Какво знаем за новата жена в живота на Брад Пит

Един от най-големите холивудски секссимволи Брад Пит продължава да подхранва слуховете, че има връзка с Инес де Рамон. И как иначе, след като отпразнува 59-ия си рожден ден с нея.
Двамата бяха снимани заедно в Холивуд, Калифорния, а от кадрите се вижда, че разговарят и очевидно им е приятно да са заедно. Що се отнася до Инес де Рамон, за нея всъщност знаем прекалено малко. Само че е на 32 години и че е изпълнителна директорка на компания за бижута. 
Брад Пит обаче не е единственият актьор, с когото тя е била. Инес Де Рамон и Пол Уесли от “Дневниците на вампира” обявиха раздялата си след три години брак през септември 2022 г. Уесли и де Рамон бяха романтично свързани за първи път през юли 2018 г.
Представител на двойката каза пред People през септември, че “те са се разделили” и живеят отделно от няколко месеца. “Решението да приключат връзката си е взаимно и взето преди пет месеца. Те искат дискретност в този момент”, добави представителят.
Инес де Рамон всъщност завършва университета в Женева, получавайки бакалавърска степен по бизнес администрация. Нейният LinkedIn показва, че говори пет езика, като френски, английски и испански са посочени като владеене на език и/или роден език, а немски и италиански са посочени като професионални умения за работа. Преди да започне работа в Anita Ko в Лос Анджелис, де Рамон работи четири години в отдела за търговия на дребно на компанията за бижута de GRISOGONO.
След новината, че тя и Пит излизат, де Рамон изглежда направи своя Instagram частен и наистина е трудно човек да попадне на нейна снимка с социалните медии. Намерихме една и то в профила на Нина Добрев, която е колежка на Пол Уесли в “Дневниците на вампира”. Виждаме Нина Добрев, Шон Уайт, Пол Уесли и Инес де Рамон заедно да се забавляват по време на зимната им ваканция. По всичко личи, че двете двойка са се разбирали и са прекарвали чудесно време заедно. 
Една нейна снимка е останала и в Instagram профила на на бившия й съпруг. Като изключим тази доста отбрана информация обаче,  избраницата на Брад Пит успя да запази публичната информация за себе си много ограничена, въпреки брака й с Уесли и настоящите слухове за връзки с една от най-големите звезди на Холивуд.
Пит вероятно също ще пази подробности за връзката им, ако тя продължи или стане по-сериозна, тъй като актьорът не е говорил много за никоя конкретна жена, с която е излизал след развода си с Анджелина Джоли през 2016 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нови проблеми в кралския двор на Норвегия

За монархиите в Европа 2022 г. се оказа съдбовна. Тя беше белязана от смъртта на кралица Елизабет за Великобритания, от отнемането на титлите на по-малкия син на кралицата в Дания, както и с годежа на принцеса Марта-Луизе за шаман в Норвегия. В последната държава проблемите явно ще продължат до последните […]

Subscribe US Now