Колко секси е Гал Гадот на премиерата на “Барби”

Остава малко повече от седмица, докато “Барби” се завърти по кината в световен мащаб. Първите реакции към филма са положителни, така че се очаква и приходите в бокс офиса да са добри.
Очаква се голям интерес и поради факта, че актьорският състав също е забележителен. Там са Марго Роби, Райън Гослинг, Уил Фарел, Ема Маки, Симу Лиу и Дуа Липа.
Част от всички тези имена можеше да бъде и Гал Гадот, но вече разрахме защо не е можела да вземе участие във филма. Но това не попречи на актрисата да присъства на световната премиера на “Барби”, която се състоя в Лос Анджелис.
Актрисата бе решила да не залага на розовото, а на стилна и секси рокля на J.W. Anderson. Впечатление при нея прави, че трябва да се носи без сутиен и това пасва перфектно на Гал Гадот. Обеците и бижутата по ръцете на актрисата пък са от Tiffany & Co, пише WWD.
Докато бялата чанта е от веган кожа и е дело на Aupen. Отговорният за тази секси визия стилист пък се оказва Карла Уелч, която работи и със звезди като Америка Ферера, Ванеса Кърби и Карли Клос.
Относно филма, Гал Гадот написа в профила си в Instargam, че поздравява Марго Роби и режисьорката Грета Гъруиг за свършената работа. Според актрисата, двете са успели да създадат цветен и забавен филм, който носи важно послание. “Много се забавлявах, докато гледах “Барби.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Белослава с първи думи след ареста

Певицата Белослава е пусната от ареста и излезе с първи думи за случилото се. Тя бе хваната да шофира в нетрезво състояние и съответно отведена в полицейското управление.  На трезва глава певицата реши да проговори и да разкрие цялата истина за случилото се и защо се е качила зад волана […]

Subscribe US Now