Джиджи Хадид е секси гимнастичка на корицата на Vogue Франция

През парещия месец юни Париж ще направи повече от това просто да се потопи в златната светлина на лятото. Градът ще се разгорещи под светлините на прожекторите, посрещайки събитието Vogue World на легендарните павета на Place Vendôme.
Vogue World: Paris показва как модата и спортът се обединяват
Този празник на модата и спорта предоставя сцена, на която градът доказва, че е не само столица на елегантността, но и истински амфитеатър на глобалната енергия. Оркестрирано под експертния поглед на Анна Уинтур, това събитие е много повече от обикновена поредица от модни ревюта.
Това е жизнен и дързък манифест, който утвърждава модата като спорт с високо напрежение, състезание, в което дързостта и представянето се комбинират с епичен ефект.
“Париж ще бъде един вид церемония по откриването, един град, който празнува 100 години мода и спорт. Град, който празнува своята уникалност”, казва Уинтур пред Vogue, като отдава почит към Олимпийските игри и дава възможност на Париж да се представи в целия си блясък.
За да отбележи това важно събитие, Vogue Париж го прави по един забележителен начин, поставяйки Джиджи Хадид на корицата по спортно облекло в центъра между различни гимнастици, като по този начин не само обръща внимание на наближаващите Олимпийски игри, но обединява модата и спорта по един страхотен начин.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Roland-Garros 2024 - Яник Синер и Ана Калинская са новата тенис двойка

Възможността пред Яник Синер да се превърне в първия италианец под номер едно в тениса е съвсем реална и това може да се случи буквално след Roland-Garros. И то дори не е необходимо Синер да печели турнира. Следващите дни ще стане ясно дали мечтата му ще се сбъдне и ще успее […]

Subscribe US Now