Остава й малко живот: Анита Мейзер бере душа в болница ВИДЕО

Сексбомбата Анита Мейзер бере душа в болница в САЩ, след като силиконът й се спука и се налага спешна операция по отстраняването му. Преди няколко дни тя помоли приятелите си да й се притекат на помощ с пари, тъй като няма средства да се подложи на интервенцията и е възможно да умре. 

Преди броени часове тя отново се включи на живо от болничното легло и направи призив към всички, които искат да помогнат. Засега не е събрала нужната сума и вече губи надежда за живот. Дори започна да се сбогува с близките си, тъй като е обречена. 
 

“Спуканият силикон натравя органите ми до такава степен, че не мога да спя от болка. Ако стигне до мозъка ми и всичките си пари да ми дадете тогава няма да може да ме спасите. Моля за вашата помощ.
Всеки долар е от значение. Благодаря на всички, които заделихте за мен от парите, които може би ви трябваха да си купите нещо за вас и се лишихте. Истината е ,че вече трябваше да съм оперирана, но нямам достатъчно кеш събран и предварително ви казвам : Сбогом приятели, познати и непознати хора, никой не е длъжен да ми помага, но благодаря на всички които го направихте и ще го направите. Вие сте моите Ангели спасители. Нека Бог ви благославя”, казва Анита./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Шарапова в 25 факта

Днес, 19 април, рожден ден празнува руската тенисистка Мария Шарапова. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now