Ултраси убиха фен на Ботев в Гърция

Admin

28-годишният Тоско Бозаджийски е убитият фен на Ботев в Солун.  Днес около 16:00 часа неизвестен засега автомобил прегази и уби на място фен на Ботев Пловдив, който бе в Солон за вчерашния мач между Арис и ПАОК. Феновете на канарчетата са били нападнати от група ултраси на ПАОК въоръжени с всевъзможно оръжия. След като трима от тях са ранени, единият е прегазен от автомобил, който все още се издирва от гръцката полиция.

ФК Арис излезе с официално обръщение и становище по случая с убития в Солун днес пловдивски футболен запалянко. От клуба заявяват, че е време полицията да спре убийците, които 2020-а година отнемат живот умишлено. От гръцкия гранд обявяват, че полицията не трябва да прави повече компромиси и да си измисля извинения, защо тези хора са на свобода.

Next Post

Днес е Богоявление, Йордановден! Честито на имениците!

На този ден имен ден празнуват: Дана, Божан, Йордан, Йорданка, Данчо, Боян, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Божанa Информация за Йордановден (Богоявление) Според православния календар празникът Йордановден ознаменува кръщението на Исус Христос от Йоан Кръстител в р. Йордан. В момента на кръщението небето “се отваря” и Светият дух слиза върху Христос […]

Subscribe US Now