Ванко и Гани от “Сървайвър” правят фурор из страната със… ВИДЕО

За мнозина той е вдъхновител в спорта – Ванко Pump Runn, а след участието си в “Сървайвър” той се чувства като много повече от големия победител, защото срещна любовта в лицето на Ганка.

Днес двамата обикалят страната и вдъхновяват хората да спортуват, да живеят здравословно и като цяло да бъдат позитивни към хубавите промени в живота си.
Ванко след “Сървайвър” пред БЛИЦ: Аз съм истинският победител! СНИМКИ
Серията с безплатни тренировки, които Ванко пуска далеч преди участието си в “Сървайвър”, продължават да привличат вниманието в социалните мрежи. Само че този път изненадата си заслужава, защото двамата с Гани предприеха национално турне за радост и на всички фенове на риалити формата.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VANKO-PUMP&RUN (@vanko_pumprun)

“Първоначално направихме една открита тренировка Pump Runn, която събра много хора. Целта ни беше да популяризираме спорта. След нейния успех спонтанно ни дойде идеята да има и национално турне.
Ще обиколим няколко големи града и на всяка една наша среща из България, ще си говорим за спорт, за здравословен начин на живот, като цяло ще търсим социалния елемент, който толкова ни липсваше покрай пандемията в последните две години”, сподели пред нас Ванко.
“Говорим си не само за спорта и за челинджите, но и за “Сървайвър”. Много готино се получава!”/show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VANKO-PUMP&RUN (@vanko_pumprun)

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg