Баща алкохолик тероризира участничка във “Фермата” СНИМКА

Понякога животът е ад, от който няма къде да избягаш. Драматичната изповед направи една от участничките във „Фермата“ – бившата хандбалистка Камелия, която едва оцеляла в кошмар, продължил с години.

Синеоката красавица била тероризирана от баща алкохолик, а дните й минавали в ужас. Изповедта й със сигурност е шокирала мнозина не само в стопанството, но и пред малките екрани.
Уволняват охраната на “Фермата” заради Веселка и Альона СНИМКИ
“Баща ми беше заслужил майстор на спорта по автомобилизъм и мотоциклетизъм. На едно рали катастрофира, удари си главата и оттогава нещо му стана. Разви алкохолизъм, стана агресивен. Имаше много лошо пиянство – крещеше, забиваше ножове в земята и по стените, тормозеше майка ми пред мен. Израснах в стрес”, сподели Камелия. В последните години тя се опитала да помогне на баща си да се лекува, но не успяла. Впоследствие той починал от ковид.

Дидо след “Фермата”: Взех своя антидот! СНИМКИ
Изповедта й трогна агронома Иван, който също преживява подобен ужас. “Имам го същия у нас – бивш състезател по мотокрос, седем години полицай, а след това надзирател в Централния затвор. И той изплиска легена”, обобщи той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хю Джакман в 24 факта

Днес, 12 октомври, рожден ден празнува австралийският актьор Хю Джакман. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now