Едно бебе и три месеца по-късно – разделя ли се 83-годишният Ал Пачино с 29-годишната си приятелка

Въпреки, че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала посрещнаха първото си дете заедно, двойката вече не е заедно и по всичко личи, е половинката на Пачино е подала молба за попечителство над тримесечния си син от актьора Роман Алфала Пачино.
29-годишната Алфала подава правни документи в Лос Анджелис, като иска пълно физическо попечителство над бебето и добавя, че пререндира 83-годишният актьор да има “разумно посещение”, съобщава The Blast.
Пачино и Алфала бяха романтично свързани от април 2022 г. и посрещнаха сина си на 6 юни в болницата Синай на Сидър в Лос Анджелис.
Актьорът от “Кръсникът” вече е баща на три деца от две жени: той споделя 22-годишните близнаци Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино с Бевърли Д’Анджело, както и Джули Пачино (33 г.) с Ян Тарант.
Според изданието Алфала е казала на съда, че е готова да предостави на ветерана филмова звезда съвместно правно попечителство над малкия им син, което ще му даде думата по въпроси, свързани с образованието, религията, медицинското лечение и други.
В правната си документация Алфала вмъква документ, озаглавен “доброволна декларация за родителство”, който двамата с Пачино подписват шест дни след като посрещат сина си.
Документът, подписан от трета страна – свидетел, признава бащинството на Пачино на детето. Алфала посочва в правните документи, че е заченала детето в Калифорния, след като е участвала в “сексуален контакт” с актьора.
Алфала изисква в съдебните документи Пачино да плати адвокатските й такси или всякакви други разходи, свързани с делото, според изданието. Конкретен размер на издръжката на детето не е посочен за момента.
Според The Blast правните документи по делото посочват, че “съдът може да издаде заповеди за издръжка на децата и да издаде възлагане на доходи без допълнително уведомяване на която и да е от страните.”
Очаква се, че съдията по делото ще посочи сума въз основа на това, което Алфала иска в предстоящите изслушвания. Няма доказателства, които да показват, че Пачино се противопоставя на някое от исканията ѝ.
Преди Ал Пачино, Алфала имаше връзйа с иконата на Rolling Stones Мик Джагър и милиардера Николас Бергрюен. Разликата във възрастта между Алфала и Пачино “изглежда не е проблем”, каза източник пред Page Six през април 2022 г., добавяйки, че кувейтско-американският филмов продуцент “се среща предимно с много богати по-възрастни мъже”, но идва от семейство с пари, които не са проблем за нея.
Алфала е родом от Бевърли Хилс и е посещавала Училището за филми и телевизия на UCLA, като по-късно преследва кариера като продуцент.
Преди раждането на детето през юни, усилено се говореше за бременността на Нур Алфала, след като се появиха твърдения, че актьорът е поискал пренатален ДНК тест, отказвайки да повярва, че може да “забремени някого”. След като се уверява, че е негово, Пачино заявява, “не може да бъде по-щастлив” от бременността.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съжалява ли за развода си София Вергара

През юли София Вергара и Джо Манганиело обявиха, че след седем години брак се развеждат, а малко по-късно стана ясно, че известно време двамата са били отдалечени един от друг и фокусирани върху своите ангажименти. София Вергара определено е заета жена, особено откакто отскоро е начело на новата си марка за […]

Subscribe US Now