Анелия с много тежки думи в края на 2022г.! Разкри какво е пожертвала в името на славата

В края на 2022 г. Анелия си позволи да признае няколко свои тайни и да направи кратка равносметка за отминалата година. 

“Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате. Важно е да имаш мечти, да следваш целите си и да не се ограничаваш, но най-трудното е балансът”. категорична е певицата.
Тя сподели, че цената, която е платила за своята слава е висока. “Това, което аз платих, беше личният ми живот. По едно време залитнах в една крайност. Днес съм щастлива и обичана жена”, споделя Анелия.

“Жената е нещо велико. Много жени забравиха да бъдат жени. Жената трябва да има работа, с която да се чувства пълноценна. Но не е добре да забравя за какво се е родила – да гледа децата, да създава уют, да пази дома, да дава любов”, смята още тя.
Тя е готова със своя график за 2023 г. и е категорична, че ще отдели време за семейството си. “Направила съм си график, за да имам време за семейството си и за публиката. Не мога без публиката и без музиката”, допълва тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да повярвате като каква работи щерката на Анахид Тачева

След смъртта на Анахид Тачева се заговори иключително много за нейното наследство и кой ще го прахоса с лека тъка.  Сега разбираме и от къде си вади парите нейната дъщеря Теодора Цонева. Ще ви изненада много сферата, в която се изявява щерката на Коста Цонев.  Теодора е продавачка на дрехи […]

Subscribe US Now