Кои са най-богати в семейство Кардашиян-Дженър

Преди дни излезе първият епизод от новото риалити The Kardashians, посветено на най-известното светско семейство в света Кардашиян-Дженър. То е “наследник” на продължилото 20 (словом: двайсет) сезона Keeping Up with The Kardashians.
Ето кои са най-богатите му членове към момента по данни на Forbes.
Роб Кардашиян – 10 милиона долара
Приходите му са от участието в Keeping Up with The Kardashians, риалитито Rob & Chyna и линията му за чорапи Arthur George.
Кендъл Дженър – 45 милиона
По-голямата част от тях идват от кариерата й на модел.
Клои Кардашиян – 50 милиона
Спечелени от линията й дрехи Good American, както и от участието в Keeping Up with The Kardashians.
Кортни Кардашиян – 65 милиона
Приходите й са от участието, както и от работата като продуцент в Keeping Up with The Kardashians, както и от компанията й Poosh.
Кейтлин (преди Брус) Дженър – 100 милиона
От участието в I Am Cait, Keeping Up with The Kardashians и публичните й изяви като лектор.
Крис Дженър – 190 милиона
Матриархът на фамилията и жената, отговорна за успехите на четирите си деца от Робърт Кардашиян и двете си дъщери от Брус Дженър. Тя взима процент от приходите на децата си, защото е техен мениджър. Част от печалбите са от продуцирането на Keeping Up with The Kardashians.
Кайли Дженър – 700 милиона
За известен период е смятана за милиардер, но от Forbes я премахнаха от списъка с милиардерите. Основна част от приходите й са от собствената й козметична линия.
Ким Кардашиян – 1.8 милиарда
Ето го милиардерът в семейството. Парите й идват от собствените й марки за козметика и парфюми, рекламните й сделки, компанията й Skims и, естествено, участието в риалититата за фамилията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Предизвикателствата, пред които Рамазан изправя спортистите

Ясно ни е, че спортистите, които се състезават на професионално ниво, а не просто за здраве и кеф, са много добре подготвени и физически, и психически. Част от добрата им подготовка обаче не включва самите тренировки, а начина на хранене и добрата хидратация, за да са на високо ниво постоянно. […]