Красавица изпадна в шок от мизерията във “Фермата” СНИМКА 18+

Една от най-привлекателните участнички в новия сезон на “Фермата” изпадна в ступор от мизерните условия в риалитито, а в очите й избиха сълзи от отчаяние.

След като цяла нощ спа на твърдата земя под открито небе и измръзна, Аксения, 28-годишната домакиня и майка на две деца, се срина психически.
Ето кой кой е във “Фермата”, горещи признания още на старта СНИМКИ

Топ прелъстителки щурмуваха “Фермата” СНИМКИ
“Шокът е голям! Много е тежко! Цяла нощ треперих. Само като се сетя за студа, дето брах, ме хващат страхове. Не мога да свикна с тази реалност, чувствам се слаба”, оплака се Аксения. Още с влизането си в предаването тя се поинтересува къде ще се къпе и дали ще разполага с кош за мръсно пране, но бързо осъзна, че “Фермата” не е това, което си е представяла.

Докато Аксения се жалваше от условията в предаването, собственикът на транспортна фирма Ангел, по-известен от предишен сезон на предаването като зевзека бай Анго, си направи ледена баня в язовир Диканя. “Водата е приятно освежаваща, около 5 градуса. Температурата е добра за кръвообращението, изпъва ми бръчките!”, обяви доволно той, докато се плацикаше./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лоша майка ли е Бритни Спиърс

Че са щастливи за майка си и единствено ѝ пожелават страхотно бъдеще със съпруга ѝ Сам, двамата сина на Бритни Спиърс се опитаха да убедят всички, на които им направи впечатление отсъствието им на сватбата. А то нямаше как да не остане незабелязано. Но едва ден преди щастливия повод на […]

Subscribe US Now