Лоша майка ли е Бритни Спиърс

Че са щастливи за майка си и единствено ѝ пожелават страхотно бъдеще със съпруга ѝ Сам, двамата сина на Бритни Спиърс се опитаха да убедят всички, на които им направи впечатление отсъствието им на сватбата.
А то нямаше как да не остане незабелязано. Но едва ден преди щастливия повод на Бритни Спиърс и Сам Асгари момчетата споделиха, че няма да отидат на събитието. Каква е причината за това решение, Джейдън Джеймс (15 г.), по-малкият от децата, обяснява в последното си интервю за Daily Mail.
Най-напред уточняваме, че решението да не присъстват на сватбата, той и Шон Престън (16 г.), по-големият му брат, са взели заедно.
“По това време просто не беше подходящ момент да отидем. Но не казвам, че не съм щастлив за нея”, споделя Джейдън. Той допълва, че се радва и за майка си, и за новия ѝ съпруг, но тъй като тя не е поканила цялото си семейство на специалния ден, просто е нямало как ситуацията да приключи добре.
Да си признаем, разбираме позицията на Джейдън, тъй като както знаем, Бритни Спиърс все още е в обтегнати отношения с родителите си, както и с брат си и сестра си. По тази тема момчето също разказа в интервюто си какво мисли.
Според него бащата на Бритни, Джейми Спиърс, не е лош човек и не заслужава лошо отношение, тъй като преди години наистина е искал просто да остави дъщеря си да преследва мечтата си да стане звезда. Но признава, че от друга страна попечителството е продължило твърде дълго, а Лин Спиърс, майката на Бритни, не се е намесила навреме в цялата ситуация.
А че Бритни е била или пък сега е лоша майка, Джейдън не казва нито веднъж в интервюто. И личи, че Бритни я е грижа за момчетата ѝ, тъй като почти веднага след излизането на интервюто тя публикува пост в Instagram профила си, в който изразява безкрайната си обич към тях и надеждата един ден да се срещнат лице в лице и да изгладят проблемите.
Въпреки това обаче не забравя да спомене, че попечителството на баща ѝ ѝ е оставило трайна следа и е повлияло и на ролята ѝ на майка. Накрая Бритни заявява твърдо, че ако синовете ѝ не могат да приемат травмиращите преживявания, през които е трябвало самата тя да премине заради родителите си, в такъв случай, за съжаление да – провалила се е като майка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всичко за връзката между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

За потенциалната връзка между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм се заговори през 2021 г. И въпреки че никой от тях не коментира статуса на отношенията им, едно е сигурно – двамата се наслаждават на времето си заедно. През 2017 г. Зоуи и Чанинг работят по филма “LEGO филмът: Батман”, където […]

Subscribe US Now