Когато Новак Джокович дирижира освиркванията

Новак Джокович не се намира в най-добрата си форма от началото на годината, а показателно за това твърдение е, че сме почти в средата на месец април, а световният номер едно не е спечелил нито един от турнирите, в които е участвал.
Турбулентните времена за сърбина наложиха раздяла с треньора му Горан Иванишевич, като сега на турнира в Монте Карло Джокович се надява най-после да вдигне трофей.
Няма да е лесна задача, защото клеят не е най-силната му настилка, а и последно е печелил през 2015 г. Вчера, 11 април, Новак Джокович се справи с италианеца Лоренцо Музети и му отмъсти за загубата през миналата година на същия турнир.
С тази си победа сърбинът си осигури участие на четвъртфиналите, където ще срещне Алекс де Минор. Въпреки че победи Музети с 2-0 сета, и кой знае каква драма нямаше, мачът бе белязан от един интересен момент.
В края на първия сет, когато бе и най-напрегнато, поддръжниците на италианеца в публиката освиркаха Новак Джокович, но той им отговори в типичния си стил. Вместо да се ядоса, Джокович размаха ръце във въздуха, наподобявайки диригент, който ръководи своя оркестър.
Свикнали сме да виждаме именно този жест от сърбина в напрегнати моменти, когато публиката е срещу него – той започва да дирижира освиркванията им. Направи го и в Монте Карло.
Новак Джокович продължи със закачките и след мача. Тенисистът сподели своя снимка в гръб, докато дирижира освиркванията от публиката. “Посвещавам тази победа на оркестъра”, написа Джокович в социалните мрежи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездните деца, които се самоопределят по различен начин

Не само известните личности, но и обществото като цяло стават все по-либерални към различните. Но звездите винаги привличат повече внимание, взимат се за пример и мнозина ги подражават. Затова обръщаме внимание на техните действия, които често създават тенденции. Все по-често например звездите проявяват разбиране към своите децата, които са решили […]

Subscribe US Now