Джино става баща до дни, показа СНИМКА на бременната си годеница

От няколко месеца се говори, че Джино Бианкалана ще става баща. Той и половинката му Кристиана Канева са се решили на тази важна крачка още преди година, но упорито крият от медиите. 

Е, дойде моментът да презентират това щастливото събитие в социалните мрежи. Джино показа бъдещата майка, която позира с огромен корем. Това издава, че е в напреднала бременност и бебето се очаква всеки момент. 
Двукратният победител от Биг Брадър чака момиченце. Бъдещите родители се готвят и за сватба след появата на техния наследник, тъй като не успяха да организират всичко преди да издуе тя корема. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Gino Biancalana (@gino_biancalana)

Припомняме, че влюбените се запознат в болница в София, докато той ходеше на прегледи за крака си заради тежката катастрофа с мотор. От повече от година двамата живеят в САЩ и очевидно бебето също ще е американче. Бъдещият татко заминава за Щатите със семейството си, когато е на 15. Един от най-тежките моменти в живота му бе загубата на баща му.
В публичното пространство навлезе благодарение на певицата Джена, с която преживя любовен романс. По-късно певицата го заряза и последваха много смешни опити от негова страна да я спечели отнново./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Селена Гомес е обмисляла самоубийство

Около премиерата на документалния ѝ филм My Mind & Me, за Селена Гомес напоследък изскачат доста новини. И това е напълно разбираемо, като имаме предвид факта, че в него певицата и актриса съвсем открито разказва за най-големите трудности при преодоляването на проблемите с психическото и физическото си здраве. Филмът вече може […]