Кевин Спейси е уверен, че ще възстанови кариерата си – въпреки поредното ново дело

През последните няколко години Кевин Спейси бе изправен пред много трудности. Актьорът многократно бе обвинен в сексуално насилие и дори педофилия. В следствие на това не само че срещу него бяха заведени редица дела, но и бе отстранен почти изцяло от филмовата индустрия.
Преди година срещу 63-годишната звезда от “Къща от карти” бяха повдигнати нови обвинения в четири случая на сексуални посегателства срещу мъже, извършени в периода 2005-2013 г. в Лондон.
Спейси пледира невинен по обвиненията и нов съдебен процес е насрочен за настоящия 28 юни.
Въпреки всичко обаче Кевин Спейси заяви, че се надява да може да продължи напред с кариерата си и дори е убеден, че ще бъде нает отново, веднага щом обвиненията срещу него бъдат свалени. А за последното той е почти напълно убеден.
Това актьорът сподели в скорошно интервю пред Zeit magazine, като допълни и, че основно медиите са тези, които са виновни за създаване образа му на “чудовище”.
През декември беше съобщено, че Спейси отново е изправен пред седем нови обвинения, включително шест в непристойно и сексуално посегателство и едно в принуждаване на лице да извършва сексуални действия без негово съгласие. Всяко от предполагаемите престъпления е извършено в периода 2001-2004 г., пише Metro.
Малко по-късно Кевин Спейски категорично се обяви за невинен по тези обвинения. А какъв ще е резултатът от предстоящото дело, предстои скоро да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко трудно е било на Кристин Дейвис да приеме тялото си такова, каквото е

Кристин Дейвис откровено сподели за влиянието, което холивудската индустрия е оказала върху нея и начина, по който е възприемала тялото си през годините. Пред списание Haute Living, 58-годишната звезда от “Просто ей така” разкри за усещането, че често не се е чувствала на “мястото си”, както и за белезите, които […]

Subscribe US Now