Как синът на Дейвид Бекъм понася острите критики по свой адрес

Когато си дете на известни личности, неминуемо си подложен на по-жестоки критики. Защото повечето хора смятат, че всичко в живота ти е поднесено на тепсия… и понякога имат право. Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм често се сблъсква с подобно отношение.
24-годишният Бруклин не се занимава с футбол или с мода. Вместо това се е съсредоточил върху фотографията и готвенето. И именно второто му хоби често му носи много негативни коментари в профила му в Instagram.
Той обаче не се впечатлява лесно от тях. “Ако трябва да съм честен, свикнал съм със злобата. Тя не ме притеснява. Готвенето ме прави щастлив. Имам по-важни неща, за които да се безпокоя, от гадните неща, които хората казват за мен”, казва Бруклин пред Insider.
Той допълва, че всеки може да си пише каквото иска, защото винаги има хора, които искат “да те дръпнат надолу”. “Аз правя моето си нещо и си скъсвам дупето от работа. Да пишат каквото си искат – не ме интересува. Ще продължа да правя нещата, които обичам.”
Бруклин Бекъм и съпругата му Никола Пелц само преди няколко седмици напуснаха за кратко дома си в САЩ, за да пристигнат в родната му Англия за премиерата на документалната поредица, посветена на баща му Beckham.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С какво Грета Тунберг успя да вбеси Израел

Израелските военни нападнаха словестно шведската активистка за климата Грета Тунберг, след като тя публикува съобщение в подкрепа на палестинците. Тунберг каза, че “светът трябва да говори и да призове за незабавно прекратяване на огъня, справедливост и свобода за палестинците и всички засегнати цивилни”, докато войната Израел-Хамас ескалира и заплашва да […]

Subscribe US Now