Татяна се прибра от “Сървайвър” със страшна рана СНИМКА

Певицата Татяна се завърна от “Сървайвър” с огромна рана на крака си, която явно е успяла да запази в тайна от зрителите или тепърва предстои да видим от какво я е получила. 

Хитовата пайнерка сподели кадър, който със сигурност не е за хора със слабо сърце. Ожулването е сериозно и можем само да си представим през какво е преминала певицата. 
“Забравяш за болката и само напред”, написа Татяна под кадъра, който сподели на стори в Инстаграм. Това не е единствената контузия, с която се прибира певицата. По време на една от игрите разтегна мускул, като бедрото продължава да я боли. Това се случи, след като трябваше да играе в отбор със Станилия, която я остави да се мъчи съвсем сама. Тя бе ухапана и от скорпион, което понесе изключително мъжки, без никакви превземки. 

Майката на племето, както я наричаха, продължи да се бори за мястото си в играта без да мрънка, макар болката да е била неописуема. Но тя доказа, че е силна и борбена жена, която може да се справи с всичко и че не е просто разглезена фолкпевица, свикнала само на лукс. А останалите жени я нападаха, тъй като Татяна се оказа брилянтна в социалната игра и по този параграф бе в най-силната мъжка коалиция. Благо, Жоро и Иван допуснаха само една жена в техния отбор, което ядоса останалите жени. 
След като съотборниците на Татяна отпаднаха и се озоваха на Острова на отшелника, тя намери общ език с останалите участници. Видимо всички започнаха да я преоткриват и да виждат истинското й лице, а не сплетните и лошите думи, които са чували от Снежана и Божана по неин адрес. Тепърва предстои да видим докъде ще стигне във формата и има ли шанс да обърне играта и да победи./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Стояна Нацева отличена с приза „Писател и будител” на 2023г.

Стояна Нацева, собственик и управител на “Академия щастлив живот” ЕООД, бе отличена с два приза за своите професионални постижения в 13-то издание на Годишните награди на Business Lady. В сектор „Образование” първото място бе отредено за Стояна Нацева, собственик и управител на „Академия щастлив живот” ЕООД, автор, професионален лайф и […]

Subscribe US Now