Важните събития, които Кейт ще пропусне заради операцията си

Последното публично събитие, на което видяхме Кейт Мидълтън, беше празничната служба в църквата край двореца в Сандрингам по Коледа. След това на 17 януари излезе новината, че тя е постъпила в болница за планирана операция в стомашната област.
От малкото споделена от двореца Кенсингтън информация стана ясно, че принцесата на Уелс ще остане хоспитализирана две седмици, а към официалните си ангажименти ще се върне едва след Великден. Ето събитията, които Кейт ще пропусне.
Седмица на детското психично здраве
Принцесата на Уелс е ангажирана с всякакви каузи, свързани с деца. Миналата година стартира и кампанията Shaping Us за ранно детско развитие. Затова да пропусне дните, посветени на детското ментално здраве, които се падат в началото на февруари, ще е трудно за нея.
Наградите БАФТА
Миналата година Кейт се оказа модната изненада на червения килим на филмовите награди с бяла рокля Alexander McQueen и екстравагантни черни ръкавици. Тази година тя няма да успее да присъства на церемонията на 18 февруари, а все още не е ясно дали принц Уилям, който е президент на БАФТА, ще бъде там.
Денят на Общността на нациите
Отбелязва се във втория понеделник на март, който тази година се пада 11 март, и е важен момент от календара с кралските събития за годината.
Денят на свети Патрик
Принцесата е полковник на Ирландската гвардия и като такъв участието й в най-ирландския от всички празници на 17 март е важно. Тази година обаче принцесата ще го пропусне.
Великденската служба в Уиндзор
Кейт Мидълтън може и да се възстановява от операцията си именно в Уиндзор, но тя няма да се появи на тържествената служба в параклиса Сейнт Джордж на Великден. Очаква се тя да се върне към официалните си ангажименти след празника, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Джими Хендрикс до Фреди Меркюри - какво са яли за последно 7 от най-извесните рок музиканти

“Човек е това, което яде”, май е прекалено буквално разбиране за сложната човешка природа. Въпреки това, хранителните предпочитания и навици на световните исторически личности дават интересна перспектива за техния характер, за това, което ги прави велики или за това, което в крайна сметка води до смъртта им. И макар да […]

Subscribe US Now