Поли Генова призна кои двама мъже й разбиват сърцето СНИМКИ

За принцесата на българския поп Поли Генова, която на 10 февруари ще стане на 35 години, отминалата година се оказа една от най-успешните.

Отбеляза 30-годишен юбилей на сцената, оглави класацията за най-слушан български изпълнител и не просто зае първото място, но и третото с хитовете си Last Night и No More. Че и “отвя” Ед Шийрън.
Поли Генова се осмели и показа малката Леа Катрин СНИМКА
Признанието е само върхът на айсберга, защото Поли отбеляза още по-вълнуващи събития. През 2021 г. роди второто си дете и дори се сгоди за бащата на децата си – Даниел и Леа Катрин, най-красивият подарък, за който някога е мечтала. Но оказва се, че съдбата може да поднесе и още дарове.

В началото на тази година Поли Генова и песента й If Love Was A Crime се класираха в престижната класация на “Евровизия” за 20-те най-добри “парти химни” от последното десетилетие. Официалният канал на конкурса в YouTube публикува видео с всички музикални произведения, които попадат в списъка. If Love Was A Crime, с която Генова ни класира на 4-то място през 2016 г., е в микса заедно с евъргрийни като Euphoria на Лорийн, Fuego на Елени Форейра, Think About Things на Daði og Gagnamagnið и Discoteque на The Roop, пише “Телеграф”.
Първа СНИМКА на бебето на Поли Генова
Не само на музикалната сцена, но и в личния си живот Поли Генова може да се похвали с редица успехи. Когато на 13 април, преди две години, на бял свят се появи Даниел Джоузеф Шартън, стана ясно, че това е мъжът на живота й. Няколко месеца по-късно, навръх Коледа, певицата обяви, че ще става майка.
С мъжа си – нидерландецът Джоузеф, Поли се запознава преди шест години на наградите на БГ радио. Тогава между тях не се случва нищо. На следващата година отново се срещат и повече не се разделят, а най-голямото щастие за нея е, че той се съгласява да живее в България.

Миналото лято двамата се сгодиха. Джоузеф участва в клипа към песента “No More”, а певицата пуска в социалните мрежи романтична снимка като кадър от филм, на която е в обятията на приятеля си, а вместо регистрационен номер на табелата има надпис “Младоженци”. И да – започват да валят поздравления и Джоузеф неизбежно предлага брак на певицата. Романтичната история я вкарва във „филм“. Смята, че някой й е направил скрита камера.
Шок! Бременната Поли Генова се съблече гола на сцената! СНИМКИ
“Заведе ме на една прекрасна тераса на един покрив на хотел, където имаше човек, който свири на китара, отделно едни огньове разпалени, едни свещи навсякъде… Бяха ми казали, че това е комплимент от хотела. В момента, в който отвориха шампанското, Джоузеф вече беше на колене и държеше кутията с пръстена.
Погледнах много недоверчиво, а той ме попита: “Ще се омъжиш ли за мен?”. А аз реагирах с: “Това някаква шега ли е?!” Въобще не се трогнах, по никакъв начин… а той така се беше разчувствал, макар и да не е от хората, които губят самоконтрол. И ме подканва: “Кажи, кажи!”. И докато отговоря, Даниел взе кутията, започна да я разнася, след това да ми слага пръстена по главата, а татко му чакаше заветния отговор от мен”, разказа емоционално изпълнителката в “На кафе”.

Майчинството пренарежда приоритетите на певицата и ако преди работата е била на първо място за нея, сега това са децата. Поли обожава да споделя всеки свободен от музика миг с децата си и се определя като обсесивна майка. Но още по-важното за нея е, че Джоузеф не ревнува от работата й, напротив – радва се на всичко, което Поли постига. “Супер партньор е, човек мечта!”, казва за него певицата. А той, като наследник в многодетно семейство, планира двамата с Поли да имат пет деца.
Джоузеф, макар и дълго време под прикритие, вече няма нищо против да разкрива повече от себе си. Нидерландецът работи в международна компания за професионална осветителна и озвучителна техника. Но заради любовта си към Поли избра да получи българско гражданство. Невинаги обаче мъжете в живота й са били толкова всеотдайни.
Бременната Поли Генова каза “ДА”, но този път… СНИМКИ
Любовта й с никому неизвестния до срещата с нея Вернер Москов още в самото начало предвещава драма. Младежът се завъртя в орбитата на певицата като същинска златотърсачка. Докато тя бе в къщата на “Музикална академия”, той се изнесе от общия им дом, а освен това си взе като сувенири и ценни вещи, което, иначе казано, си е кражба. Поли тогава бе в шок.
“Трудно ми е, определено ми е трудно. Не сме се чували с него, между нас няма абсолютно никаква комуникация в момента. До ден-днешен нямам обяснение защо ме заряза. Няма нещо конкретно, което бих могла да посоча като причина. Честно казано, вече се отказах да търся причини за това, което се случи”, съсипана сподели по онова време певицата. Дълго след това не можеше да се съвземе от унижението, на което я подложи Вернер.
Поли определено си пада по мъже, които не виреят по нашите географски ширини, или поне в случая с Вернер са с някакъв процент чужд ген. В списъка си със завоевания може да се похвали и със световна звезда – чернокожия изпълнител от британската група “Блу” – Саймън. Свалката между двамата станала покрай участието им в “Евровизия” през 2011-та в Дюселдорф, където всеки от тях представя страната си. Първата им среща била в Амстердам на т.нар. Малка Евровизия, която се е състояла преди същинския конкурс в Германия.
Обрат с годежа на Поли Генова! Тя призна, че… СНИМКИ
Тогава Поли случайно се оказала в непосредствена близост до екзотичния красавец заради обща снимка на всички участници. В един момент забелязала, че от блузата на Саймън стърчи част от етикет и вместо да остави певеца да се излага пред фотографите, тихичко му прошепнала в ухото, че ще го отстрани. Последвала благодарствена прегръдка от страна на британеца, но отношенията им останали чисто колегиални до самия край на “Евровизия”.

Партито след конкурса се оказало мястото, където ситуацията изгубила контрол. Поли признава, че тогава до такава степен се замаяла от алкохол, че не си спомня последните часове от купона. И макар да отказва да коментира доколко близки са си станали със Саймън и дали са се отдали на интимни преживявания, все пак признава, че на сутринта се събудила не в собственото си легло, а в това на британския си колега. Двамата нямали никакво време за комуникация, тъй като с отварянето на очите Поли осъзнала, че до час трябва да е на летището, иначе рискувала да не се прибере в България. За кратко двамата поддържали виртуална връзка, а след няколко месеца Поли съвсем се отказала от отношенията им.
За сериозна връзка със Саймън едва ли може да се говори, още повече че по онова време той е сериозно обвързан с модела Мария Кука. Певицата твърди, че тогава за първи и последен път е попаднала като трети човек в нечия връзка. Любовните триъгълници никак не са по вкуса й. Оттогава винаги проверявала сантименталния статут на партньорите си. И предпочита да пише стихове, вместо да се отдава на драми./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво направиха Коцето и Надя? Няма да повярвате на очите си... ВИДЕО

Около Константин винаги е весело, а градусите на настроението – високи. Поп фолк звездата показа как и по-важното – с кого понася по-лесно студените зимни градуси. Това, разбира се, е любимата му Надя, с която са заедно навсякъде, особено пък ако става дума за домашното джакузи. И въпреки че първоначално кадрите […]

Subscribe US Now