Камелия се подмлади с поне 40 години, вижте как изглежда СНИМКА

Камелия може и да е на 51, но все още е Огън момичето на поп фолка, а потвържденията валят като из ведро с кадрите в профила й в социалните мрежи.

Изпълнителката няма никакво намерение да остарява, поне не и духом, а като я гледаме как изглежда, вероятно и физически. На скорошен фотос, например, горещата блондинка е досущ като момиченце, а според запознати не е залагала толкова драстично и на фотошопа.
Фен взриви нета с коментар под СНИМКА 18+ на Камелия

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kamelia (@kamelia_official)

Блондинката, която не крие, че си е правила не една или две корекции – най-прясната от които на носа – продължава да влудява феновете си с начина, по който изглежда. За нея сякаш времето е спряло – вижте и преценете сами!
Горещо! Всеки иска да види Камелия така – по хавлия СНИМКА 18+
Нещо повече – на последния кадър, на който е досущ като ученичка, Камелия не е заложила и на традиционния тежък грим, с който обикновено я виждаме по участия./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко близки са Джил Байдън и Брижит Макрон

Първите дами Джил Байдън и Бриджит Макрон изглеждаха много близки, след обща вечеря във Вашингтон преди няколко дни. От някои папарашки снимки се вижда, че и двете жени се усмихват до ушите, докато напускат Fiola Mar в Джорджтаун, заедно със съпрузите си президентите Джо Байдън и Еманюел Макрон. 71-годишната Джил изглежда […]

Subscribe US Now