Защо Бруклин Бекъм не следва стъпките на баща си Дейвид Бекъм във футбола

Докато расте Бруклин Бекъм играе футбол и това изобщо не е изненадващо, предвид, че баща му е една от най-големите звезди в този спорт. Вече на 25 години обаче синът на Дейвид Бекъм е поел по свой собствен път и разкрива защо не е тръгнал по утъпканата пътека на кариера като професионален футболист.
В интервю за InStyle Бруклин Бекъм признава, че винаги е искал да следва пътя на футбола.
“Играх дълго време. Толкова много го харесах. Просто нямах правилния начин на мислене за това.”
Пред изданието той допълва, че докато е растял, всички са очаквали, че като най-големия син на Дейвид Бекъм и той ще стане футболист. И макар Бруклин Бекъм да признава, че тези очаквания на хората са му харесвали, в крайна сметка така и не ги реализира.
Той споделя, че с футбола не му се е получило, а след това е започнал да се занимава с фотография. Освен това е бил и модел.
И въпреки че интересите му явно са в различни посоки, той издава, че родителите му не са го насочвали по кой път в кариерата да поеме. Вместо това са го съветвали да бъде добър, скромен и да работи упорито. Защото за тях не е било важно с какво ще се занимава, а да се стреми да бъде най-добрият в какво се захване.
Колкото до въпроса за това, че е дете на известни родители, Бруклин Бекъм коментира: “Не мога да променя това как съм роден. Не бих могъл да искам по-добри родители и просто се опитвам да работя здраво и да си създам име. Това е всичко, което мога да кажа, наистина.”
Освен всичко, с което се занимава, Бруклин Бекъм вече е основател и на компанията Cloud23, която в името си съдържа и номера на фланелката на баща му Дейвид по време на професионалната му кариера.
За бизнес начинанието си синът на футболиста издава, че го е искал дълго време. “Особено през последните няколко години -наистина исках да си създам име. Винаги ще има хейтъри и това е добре и вероятно ще става по-лошо.”
А колкото до плановете му за бизнеса му след 20 години, той издава, че му се иска да го разшири и да има собствен ресторант.
“Трябва да си щастлив, за да успееш. Това е важното”, допълва още Бруклин Бекъм.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво знаем за Ивана Кнол - провокативната хърватка, която приковава всички погледи

Не много хора бяха чували за Ивана Кнол преди Мондиал 2022, който се проведе в Катар. Тогава обаче атрактивната хърватка привлече вниманието на всички фенове с провокативния си начин на обличане, с който подкрепяше своята родина. Е, Хърватия не успя да спечели Световното първенство по футбол, но със сигурност ще се […]

Subscribe US Now