Присила Пресли разкри защо с Елвис не са имали повече деца

В скорошно публично събитие, състояло се в Лас Вегас, Присила Пресли открито говори за кариерата  и най-вече за личния си живот. 78-годишната актриса разкри дори и защо по време на шестгодишния си брак с Елвис Пресли нямат друго дете, освен вече покойната Лиса Мари.
Пред 400-те присъстващи, Присила сподели, че именно съпругът ѝ не е искал още едно дете, след като двойката посреща дъщеря си през 1968 г.
“Елвис имаше твърде натоварен график, пътуваше постоянно и изпитваше вина, че не отделя нужното време на Лиса, особено когато бе по-малка. Затова бе убеден, че не е добра идея да имаме още едно дете”, каза съпругата на рок звездата.
Романсът на Присила и Елвис е документиран в новия филм Priscilla, режисиран от носителката на Оскар София Копола. Филмът, който в вече е по кината, описва любовната история между известната двойка – от момента, в който се срещат за първи път в Германия. Като основа за сценария, Копола използва мемоарите на Присила от 1985 г. Elvis and Me.
В ролята на Присила Пресли ще видим Кейли Спейни, а в тази на Елвис Пресли – Джейкъб Елорди, познат от сериала “Еуфория”. 
Спейни наскоро сподели пред People какво е да се преобразиш в Присила на снимачната площадка. “Всички работиха невероятно усърдно”, каза 25-годишната актриса за екипа на филма, който се грижи за прическата, грима и гардероба, за да вдъхне живот на класическия вид на Присила. И макар някои от перуките, да са били “доста тежки” за Кейли, всъщност тя се е забавлявала да се види по този начин.
А за да влезе максимално достоверно в образа и да пресъздаде маниерите, Спайни прекарва известно време със самата Присила. И отбелязва: “Тя е жена от друга епоха.”
Неотдавна Присила Пресли разказа за желанието си да бъде погребана в Грейсленд, близо до бившия си съпруг, починал през 1977 г. Там почиват и дъщеря ѝ Лиса Мари и нейният син Бенджамин, както и бащата на Елвис – Върнън и баба му Мини.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наследството на Матю Пери

Матю Пери, добил световна слава като Чандлър от “Приятели”, почина на 54-годишна възраст на 28 октомври. Седмица по-късно в много тесен кръг в Лос Анджелис се състоя и погребението му, на което присъстваха семейството и колегите му от сериала. За този кратък период след смъртта му близките му успяха да […]

Subscribe US Now