Изненадващата професия на новото гадже на Бела Хадид

На Бела Хадид определено не можем да кажем, че ѝ въври в любовта, защото връзките ѝ все не се получават. Сега обаче се оказва, че моделът е отново влюбена.
От TMZ са разпространили видео, на което се вижда как Хадид се разхожда в компанията на мъж, като го е хванала за ръката. Освен това двамата дори се целуват.
Въпросният мъж не е кой да е, а Адан Бануелос. Името му вероятно не говори нищо на никой, но той всъщност е сред най-популярните каубои в Америка. Към момента не се знае откога двамата са заедно, като само преди няколко месеца Бела Хадид се раздели с режисьора Марк Калман.
Бануелос живее в Тексас, но има мексикански корени, като през 2017 г. е включен в Зала на славата на ездачите за уменията си върху коня, като с това се е превърнал в един от най-младите членове, пише Harper’s Bazaar.
Не знаем как точно Бела Хадид и Адан Бануелос са се запознали, но вероятно любовта на двама към конете е била в основата. Самата Хадид често споделя снимки и говори за това колко обича тези животни, като дори участва в състезание по езда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Започнаха ли да се повтарят Чарлз и Камила

Измина повече от година, откакто Чарлз е новият монарх на Великобритания. Официалната му коронация пък беше на 6 май, но – колкото и да е странно, тържествата, свързани с нея, още не са напълно отминали. На 18 октомври кралят и съпругата му Камила за пореден път отпразнуваха коронацията с официална […]