Кралица Мери за нещото, в което не е на едно мнение с дъщерите си

Вероятно всяка жена мечтае да има гардероб като на кралица, особено ако тази кралица е Мери, съпругата на датския крал Фредерик. Една от най-елегантните и премерени в облеклото си кралски особи, австралийката все пак има и критици.
И те живеят в дома й – двете й дъщери. 52-годишната Мери признава, че 17-годишната принцеса Изабел и 13-годишната принцеса Жозефине въобще не са фенове на стила й. “Разликата в годините ни означава, че за нищо на света не биха облекли мои дрехи”, казва тя пред North West Star.
Мери обаче признава, че когато случайно все пак използват нещо от гардероба й, това винаги я кара да се усмихва. Такъв случай е кръщенето на Изабел през 2022 г., когато тя носи бял костюм с панталон, принадлежал на майка й.
По същия повод Жозефине носи розова рокля, преди това обличана от по-голямата й сестра. Самата кралица Мери е известна с това, че често повтаря тоалети и обича да намира нови начини да носи любимите си дрехи.
Един от най-известните такива случаи е вечерната рокля в бургундско червено, с която съпругата на датския крал Фредерик се появява на обичайната гала вечеря на кралското семейство по случай Нова година, пишат People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Охранителката на фестивала в Кан, която ядоса няколко известни личности

Макар фестивала в Кан официално да приключи този уикенд, покрай голямото филмово събитие продължава да се шуми. Една от причините се оказа скандал, който се разрази през последните дни. Жена бодигард беше смъмрена от Кели Роуланд на червения килим за “грубото си отношение”, като звездата от Destiny’s Child дори намекна, […]

Subscribe US Now