Кой е Белия червей от “Домът на дракона”

Само един ден ни дели (и някакви си часове) до пускането на пети епизод на “Домът на дракона” (House of the Dragon). И търпение не ни остана, защото ситуацията и отношенията между героите започват все повече да се завързват.
Има много въпроси, на които чакаме отговори, но не храним и празните надежди, че на всички тях ще бъде отговорено в рамките на първия сезон. Даже сме почти сигурни, че най-интересните няма да получим такъв в следващите шест епизода.
Но пък има някои неща, които се подразбират и въпреки това ни изненадват. Който не е гледал четвърти епизод, и не иска да разбира нищо за него, трябва да спре с четенето дотук, защото предстоят някои сюжетни разкрития.
В последния излъчен епизод видяхме завръщането на Демън Таргариен (Мат Смит) след изстраданата победа при Каменни стъпала. Той бе приет като герои и впечатление направи новата му къса подстрижка, която е леко нетипична за рода му. 
След бурната нощ, която прекара с племенницата си Ренира (Мили Алкок) и краткото разгорещяване между тях, епизодът ни показа как той осъмна в един от бордеите. Но за него се бе погрижила Мисария (Соноя Мизуно) – проститутката, с която имаше връзка.
От малкото думи, които си размениха стана ясно, че Мисария е оставила този занаят зад гърба си, защото е разбрала, че с него няма да успее в живота. И няколкото години, през които принц Демън е воювал, тя е успяла да си намери ново поприще.
Разбира се, не казва какво точно, но в този момент при нея пристигна същото малко момче, което доносничи на Ото Хайтауър (Рис Ифанс) за разгорещяването между принца и принцесата. Но не момчето, разбира се, е в дъното на всичко, а Белия червей, както стана ясно от епизода, пише Mashable.
И ако се доверим на математиката, че две плюс две прави четири, то значи въпросният червей е именно Мисария. Само с това си действие тя успя да нанесе големи щети на дома Таргариен, като големият въпрос е каква ще бъде ролята ѝ занапред, защото подозираме, че няма да стои със скръстени ръце.
И се питаме дали тя няма да се превърне в нещо като Лорд Варис в Game of Thrones с всички негови “малки птички”, които му носеха информация.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето я Албена Вулева като стриптийзьорка ВИДЕО

Няма как да не си спомняте култовата водеща на “Сигнално жълто”. Албена Вулева не успя да си възвърне журналистическата кариера, тъй като всички свързват името и лицето й с култовото жълто предаване, в което открито обиждаше и се заяждаше с родните ни знаменитости.  На Вулева й се наложи да си […]