Мария шокира всички с тази новина, решила е да… СНИМКА

Нищо, че преди три години поп фолк дивата Мария обяви, че спира с музикалната си кариера, а след като омъжи наскоро, феновете й бяха вече почти убедени, че няма да я видят повече в микрофон в ръка, ето, че и това решение явно е било предпоследно.

Тези дни Мария се завъртя на 180 градуса и обяви, че има намерение да се завърне ударно на музикалната сцена. Как и кога точно ще стане това, при все, че изпълнителката има желание да е плътно до съпруга си, не е ясно. Но пък въпроса й: “Мислех си… дали искате нова песен?!” предизвика бурни реакции в социалните мрежи.
Синът на Мирослав нанесе жесток удар на Мария в колата ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

40-годишната заралийка буквално бе нападната словесно от последователите си, които искат от нея да пусне нов хит възможно най-скоро, а също така и да я виждат по участия.
Мария на върха на щастието след тази новина СНИМКИ
“Ще се постарая да не се повтаря”, отвърна им Мария и обеща да не бъде далеч повече от чалга сцената. Все още не е ясно какво подготвя поп фолк дивата, но доколкото я познаваме, със сигурност ще прикове моментално вниманието./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Гущерови ги унижи жестоко с това, което направи СНИМКА

Наскоро Светлана Гущерова показа нещо, с което целеше да се похвали пред всички каква талантлива щерка имат с Христиан Гущеров. Ефектът обаче, стана двоен, защото показаното предизвика серия от иронични коментари в социалните мрежи. Рисунката е дело на дъщеричката им Анелия-Добромира, която е нарисувала майка си, татко си и братята си […]