Ето коя световноизвестна звезда преобръща живота на Веско Маринов СНИМКА

Веско Маринов явно има много неразказвани любопитни истории, които гарантират приковаване на вниманието. Музикалната ни легенда наскоро върна времето малко назад, за поредната равносметка, защото тази година прави 40 години на сцена.

Разбира се, турнето му из цялата страна ще бъде факт. Но дотогава ето и една от многобройните му колоритни истории, в случая с участието на световноизвестна звезда.
Ето как се срещат за първи път Веско Маринов и Митко Пайнера СНИМКИ
“Една случка промени възгледите ми. Тъкмо си бях купил книгата на Стефан Данаилов. Тогава едно младо момче пътува с мен в колата. По инерция му казах да сложи книгата отзад, а той ме попита кой е този. Чудех се дали да не му се скарам, но с подрастващите е така, бездуховност, липса на възпитание. Тогава реших да напиша книга. А и атаката от издателите беше силна”, призна певецът в скорошно тв интервю.

Преди години пък, при идването си в София, Маринов видял афиш на Роки, а това толкова го впечатлява, че решава да отиде да го гледа. Оттогава Силвестър Сталоун е любимият му актьор. “Всяка сутрин тренирам. За мен спортът помага, но единственият начин да отслабнеш е да не ядеш”, признава изпълнителят на “Горчиво вино”.
Бомба! Веско Маринов вдигна тежка сватба!
А сред другите му идоли са сър Алекс Фъргюсън и Ларс Армстронг.
Предстои му дълго лятно турне с 11 концерта и за пръв път със собствен оркестър. На 24 и 25 ноември в София ще се състоят концертите по случай 40 години на сцена./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now